Nytt avtal för Svenska Hus i Stockholm
Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods. Foto: Svenska Hus

Nytt avtal för Svenska Hus i Stockholm

Uthyrning

20 mars 2018

Svenska Hus i Stockholm har hyrt ut 2000 kvadratmeter på Fiskhallsgatan i Partihallsområdet.

 

Ny hyresgäst är Kungsholmens Kött som flyttar in i juni 2018.

– Årsta Partihallar är ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och livsmedel. Vi är glada att vi kan knyta en stark hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig hos Svenska Hus i Stockholm.

Kungsholmens Kött startade sin verksamhet i en liten köttbod på Kungsholmen 2009. Företaget växte snabbt ur lokalerna och levererar idag kött, fisk och fågel till restauranger i hela Stockholmsregionen.

Partihallsområdet har sedan tidigt 60-tal varit ett grossistcentrum med matfokus och företag som handlar med kött, blommor, frukt och fisk. Området ligger strax utanför centrala Stockholm och har goda kommunikationer med både pendeltåg och tvärbana på gångavstånd.

– Under 2017 hade vi ett extra stort fokus på uthyrningar och kan se att det gett resultat, med flera framgångsrika uthyrningar i samtliga regioner. Marknaden utvecklas starkt och våra kundanpassade lösningar efterfrågas, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se