Nysatsning från Riksbyggen i Täby
Foto: Riksbyggen

Nysatsning från Riksbyggen i Täby

Bostäder

23 oktober 2018

Nu är det dags för säljstart för 111 nya bostäder i Riksbyggens Brf Cykelverkstaden i Täby Park.

 

Nya Täby Park växer fram till en pulserande stadsdel med cirka 6000 bostäder, butiker, restauranger och parkområden. Brf Cykelverkstaden är Riksbyggens första etapp i Täby Park. Brf Cykelverkstaden består av 111 lägenheter från 1-3 rum och kök.

Stort fokus har lagts på de sociala ytorna och hållbarhet och i projektet erbjuds både takterrass, gemensam atriumgård, växthus samt odlingslådor. Brf Cykelverkstaden är en del av Riksbyggens StegEtt-koncept, med mindre, yteffektiva lägenheter. Här kan unga vuxna hitta sitt första boende.

– Riksbyggen arbetar långsiktigt med att bygga nya bostäder med fokus på hållbarhet för att minska bostadsbristen. Det är fantastiskt roligt att vi nu kan börja försäljningen av vad som är startskottet för ett stort antal nya Riksbyggenbostäder i Täby Park, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Cykelverkstaden.

Preliminär inflyttning är planerad till försommaren 2021. Först av alla att flytta in är dock de bin som flyttat in i Riksbyggens bihotell som finns vid det kommande projektet. Hållbarhet ska genomsyra allt som Riksbyggen gör och bin är viktiga. Riksbyggen ger ekosystemet mer än vi tar vid genomförande av ett projekt och bihotellet är ett led i det arbetet.

Säljstarten äger rum i Riksbyggens monter i Täby Centrum tisdagen den 23 oktober med start klockan 17.00.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se