Nya Flex-satsning för Veidekke Foto. Veidekke

Nya Flex-satsning för Veidekke

Bostäder

17 oktober 2018

Nu bygger bolaget ytterligare så kallade Flex-hus där kunden själv kan utforma bostadens planlösning.

 

Ett par kilometer från Mariefred, intill Läggesta station, bygger Veidekke Bostad ett nytt radhusområde. Inom ramen för projektet Marielundsviken kommer 36 prisvärda radhus med flexibel planlösning att uppföras.

Radhusen har en boyta om 102 kvadratmeter och kostar från 1 995 000 kronor per hus. Säljstart sker den 21 oktober och inflyttning beräknas ske under 2019.

– Intresset för våra Veidekke-flex-radhus har varit stort och alla tidigare projekt har sålt slut snabbt. Vi tror att många kommer att vilja bo i dessa moderna och flexibla radhus i Marielundsviken, säger Mats Fryxell, regionchef för Veidekke-flex.

Den flexibla planlösningen i Flex-radhusen gör det möjligt att få tre till fem rum inom samma volym och ger även möjlighet till dubbel takhöjd.

– Det är tydligt att många har uppskattat det faktum att våra radhus är väl genomarbetade både sett till estetik och funktion. Många värdesätter yteffektiva och kvadratsmarta radhus med flexibla planlösningar som väljs utifrån det enskilda hushållets behov av antal rum, säger Mats Fryxell, regionchef för Veidekke-flex.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se