Nya chefer till Diös
Malin Runberg blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling på Diös och Andreas Eriksson inom affärer. Foto: Dios

Nya chefer till Diös

Personnytt

5 juli 2018

Nu satsar bolaget på stadsutveckling och på sina affärer. I höst kliver två nya ansvariga för dessa områden in på Diös.

 

Diös förstärker och tydliggör sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller. Malin Runberg blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder sina nya roller den 1 september.

Den förstärka organisationen är ett led i Diös offensiva strategi om stadsutveckling. Malin Runberg, nuvarande affärschef i Åre/Östersund, kommer att fokusera på att skapa relevant innehåll i Diös tillväxtstäders stadskärnor.

Andreas Eriksson, medgrundare till House Be i Åre, kommer att ha fokus på moderna logistiklösningar, datadriven analys av flöden och beteenden och utveckling av community- och co-working-platser.

– Vi siktar på att utveckla de bästa och mest attraktiva platserna med relevant utbud inom handel, e-handel, caféer, restauranger, kontor, flexibla och moderna arbetsplatser eller annat som bidrar till ett attraktivt centrum. Det känns riktigt bra att nu lyfta vår strategi till nästa nivå. Malin och Andreas kommer att kunna bidra med sin kompetens och sina erfarenheter. Jag ser mycket fram emot att växla upp detta under hösten, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se