Ny vd på Veidekkes dotterbolag Foto: CS Logistics

Ny vd på Veidekkes dotterbolag

Personnytt

12 april 2019

Veidekkes dotterbolag CS Logistics får ny vd. Han har varit tf vd på bolaget sedan november 2018.

Rasmus Linge har tillträtt tjänsten som ny VD för Veidekkes dotterbolag CS Logistics. Rasmus har 6 års erfarenhet inom bygglogistik och har varit tillförordnad VD för CS Logistics sedan november 2018.

Rasmus ansvarade för planeringen och upprättandet av konceptet CSL när det startade som ett projekt i Veidekkes dotterbolag Arcona AB, därefter har han verkat som operativt ansvarig på CSL.

- Jag ser framemot möjligheten att driva CS Logistics utveckling vidare tillsammans med alla kompetenta och drivna kollegor. Vi står inför en mycket spännande framtid där vi verkar i byggbranschens absoluta framkant när det gäller digitalisering och logistik. säger Rasmus Linge, VD CS Logistics.

Satsningen på CS Logistics följer Veidekkes övergripande strategi för att öka produktiviteten på våra projekt. CS Logistics bidrar med en kraftigt ökad effektivitet inom logistik genom leveransplanering. Genom att skapa ett samspel mellan leverans och produktionstakt så möjliggör via att våra projekt färdigställs i tid och inom budget. CS Logistics erbjuder även stöttning vid anbud och i tidiga skeden med logistikanalyser samt implementeringshjälp av digital leveransplanering för smartare resursutnyttjande.

- Rasmus kompetens inom logistik kommer att spela en nyckelroll i utvecklingen av CS Logistics verksamhet, skapandet av nya affärsmöjligheter och bidra till Veidekkes mål att ytterligare effektivisera byggprocessen, säger Sofia Dehre, produktionsutvecklingschef på Veidekke Bygg Bostäder.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se