Ny regionchef i Veidekke Entreprenad Rolf Lundqvist kommer närmast från en tjänst på Skanska Sverige, Bild: Veidekke

Ny regionchef i Veidekke Entreprenad

Personnytt

1 maj 2013

Rolf Lundqvist har utsetts till ny regionchef för Veidekke Entreprenad, Region Bygg Stockholm. Han kommer närmast från en tjänst på Skanska Sverige som inköpschef på Nya Karolinska Sjukhuset och tidigare distriktschef för Skanska Hus Stockholm Bostäder.

Rolf Lundqvist har utsetts till ny regionchef för Veidekke Entreprenad, Region Bygg Stockholm. Han kommer närmast från Skanska Sverige som inköpschef på Nya Karolinska Sjukhuset och tidigare distriktschef för Skanska Hus Stockholm Bostäder.

För mer om utvecklingen på Nordens fastighetsmarknad, se COPSUM fastighets-konferens i Köpenhamn den 29-30 Maj 2013. 

"Det känns riktigt bra att hälsa Rolf välkommen till Veidekke. Rolfs gedigna erfarenhet av entreprenadverksamhet i Stockholm kombinerat med hans stora fokus på medarbetarutveckling och projektverksamhet gör honom synnerligen lämplig att ta över stafettpinnen i utvecklingen av Bygg Stockholm", säger Per-Ingemar Persson, VD för Veidekke Sverige i företagets pressmeddelande.

Faktaruta

Rolf Lundqvist som är 53 år, har varit i branschen över 30. Sedan 2002 har han arbetat som distriktschef för Skanska Hus Stockholm Bostäder med undantag för åren 2008 -2010 då han var vd för Byggmästargruppen.

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Veidekke

För övrig information, kontakta:  

Lennart Weiss, Kommersiell direktör Veidekke Tel: +46 70 521 37 81