Ny landschef Sverige på Raksystems – Vi har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa ännu starkare, säger Örjan Kjellström, ny landschef och VD för Raksystems Sverige AB.

Ny landschef Sverige på Raksystems

Personnytt

19 januari 2022

Raksystems Group har utsett Örjan Kjellström till landschef och VD för Raksystems Sverige AB.

Örjan, som är grundare och VD för Raksystems Projektledarhuset, tillträdde sin nya befattning den 17 januari 2022.

Landschefen rapporterar direkt till koncernchefen, Marko Mamivaara.

– Vi har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa ännu starkare. I Raksystems Sverige har vi sex väletablerade och välrenommerade bolag. Tillsammans har vi en bred kompetens och stor kontaktyta mot marknaden vilket ger möjlighet att utveckla all vår verksamhet, förklarar Örjan Kjellström och fortsätter:

– Personligen känner jag en inspirerande utmaning av att få en ledande roll i detta arbete, att tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare fortsätta mot ett starkare och enat Raksystems Sverige.

Raksystems Groups mission är att hjälpa fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Man arbetar aktivt med hållbarhet i alla sina tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader.

Raksystems grundades 1989 och har idag mer än 600 medarbetare i Finland och Sverige.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se