Ny krog till Mood
Foto: AMF

Ny krog till Mood

Uthyrning

26 april 2018

Nu får Mood-kvarteret ytterligare tillökning av en krog. Det är Kasai och Ochaya som drar i gång en ny sushibar.

 

Nu expanderar Kasai och Ochaya och utökar från en krog på Linnégatan 18 i Stockholm till att kliva in i AMF:s Mood.

– Vi känner att området i och omkring Mood har blivit en tydlig kärna för Stockholms city. Det är ett otroligt flöde av människor, med bra utbud av shopping och restauranger. Vi är stolta och exalterade att öppna mitt i hjärtat. Gästerna och målgruppen här är en perfekt blandning av business and pleasure och det är väldigt många duktiga aktörer i Mood som vi ser fram emot att jobba nära med, säger Paulo Fagundez, grundare och delägare.

‘Mini Kasai’ blir en sushibar med fokus på Sushi och take-away, med samma kvalité och högklassiga råvaror som de andra restaurangerna erbjuder. Man har sett en stor efterfrågan på ett snabbt alternativ för lunch, upphämtning och delivery och till skillnad från Kasai som är en väldigt social restaurang där man ofta spenderar ett par timmar med vänner, är tanken med Mini Kasai att man ska kunna hinna in och äta på 20-25 minuter, eller ta med sig maten hem.

– Återigen har vi lyckats att hitta ett nytt matkoncept som kompletterar övriga restauranger. Mini Kasai med sushibar är en perfekt pusselbit i helheten. Med hög kvalitet på maten och en väldigt läcker inredning tror vi att konceptet kommer bli väldigt populärt, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Av Redaktion

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se