Ny krog expanderar hos Diös
Foto: Bro Burger

Ny krog expanderar hos Diös

Uthyrning

12 oktober 2018

Under vintern påbörjas utvecklingen av lokalen till att bli en modern restaurang med fokus på ekologiskt och närodlat.

 

Nu är det klart att Bro Burger flyttar till Diös lokaler på Drottninggatan 21 i centrala Gävle. Beräknat inflyttningsdatum är första maj 2019.

– Vi är glada över att kunna välkomna Bro Burger till vår fastighet på Drottninggatan. Etableringen är ett steg i rätt riktning i vår plan för utvecklingen av Gävles stadskärna. Restaurangen blir ett välkommen tillskott i centrum och extra roligt är det att lokala aktörer tar steget och satsar vidare på sin verksamhet säger Jennie Nyblom, affärschef, Diös.

Hamburgerrestaurangen har funnits på Järnvägsstationen i Gävle tidigare och väljer nu att flytta till nya centrala lokaler och bli en del av Diös stadsutvecklingsplan för centrala Gävle.

Restaurangens utbud kännetecknas av kött från närliggande gårdar, hamburgerbröd bakat på orten, ekologisk närproducerad cheddarost och drycker producerade av lokala tillverkare. Restaurangen väntas bli ett välkommet inslag i Gävles stadskärna.

– Vi har sökt en bra lokal i centrala Gävle under en tid och är glada över att äntligen hittat det perfekta läget. Vår flytt till Drottninggatan kommer göra oss mer konkurrenskraftiga och vi ser fram emot att servera burgare, som enligt krogpatrullen (GD), är de bästa i Gävle. Vår flytt till nya större lokaler hos Diös möjliggör att vi kan satsa mer på vår foodtruck samt vår cateringverksamhet, säger Oscar Green, Bro Burger.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se