Ny hyresgäst till Trianons Entré
Oranos Clinic, en klinik för plastikkirurgi och specialistbehandlingar, blir ny hyresgäst på Entré i Malmö.

Ny hyresgäst till Trianons Entré

Uthyrning

25 januari 2022

Trianon har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 500 kvadratmeter med plastikkirurgikliniken Oranos Clinic på Entré i Malmö.

Oranos Clinic, en klinik för plastikkirurgi och specialistbehandlingar, kommer att hyra 500 kvm i fastigheten Uno 5 på Entré i Malmö. Beräknad inflyttning är årsskiftet 2022/2023.

Kliniken är en av flera hyresgäster som Trianon det senaste åren tecknat avtal med i Entréfastigheterna Uno 5 och Rolf 6 - samtliga är långsiktiga hyresgäster inom segmentet samhällsservice.

Oranos Clinic är en plastikkirurgiklinik med specialistläkare inom en rad områden. När företaget under året flyttar sin verksamhet från Helsingborg till Malmö har de valt Entré som sin nästa bas för fortsatt expansion.

Trianon köpte Entré 2017 och har sedan dess genom ett målinriktat uthyrningsarbete tecknat flera avtal med aktörer inom samhällsservice, närhandel, kontor, restauranger och upplevelseindustrin.

Som tidigare meddelats tecknades under 2021 bland annat avtal med Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning och Statens Servicecenter i Rolf 6, vilket innebär att den nu konverteras till en samhällsfastighet.

– Vi ser ett stort intresse hos allt fler nya hyresgäster inom segmentet samhällsservice som vill etablera sig i Entréfastigheterna, vilket vi naturligtvis är mycket glada för, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se