Ny hyresgäst till Kineum
Bild: Platzer

Ny hyresgäst till Kineum

Uthyrning

21 mars 2023

Platzer fyller på i Kineum i Göteborg, uthyrningen om knappt 1 000 kvm är avtalad på 6 år med tillträde i oktober 2023.

Platzer Fastigheter har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med teknikkonsulten Vinnergi AB i den ursprungliga delen av fastigheten Kineum i Gårda. Avtalet avser kontorslokaler om knappt 1 000 kvm, som nu anpassas för hyresgästen och med planerad inflyttning i oktober 2023.

- Vi hälsar Vinnergi varmt välkomna till Platzer. Vi har gemensamt modellerat fram en lösning som gynnar både bolaget och deras medarbetare och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Vinnergi är ett expansivt företag som nu blir en del av helhetskonceptet Kineum, säger Robert Woodbridge, områdeschef på Platzer.

- På Vinnergi ser vi oss som en framtidsintegratör. Vi hjälper våra kunder att utveckla, integrera och leda smarta innovationer inom telekom, energi och fastighet. För ett hållbarare samhälle. Vi vet att engagerade medarbetare, skapar glada kunder. Och det skapar lönsamma resultat! Anledningen att vi valde Kineum, är att det helt enkelt matchade flest av medarbetarnas behov och önskemål, berättar Ivan Mlandenovic, regionchef på Vinnergi.

På senare år har det byggts både högt och spektakulärt i Gårda och området har fått en tydlig storstadskaraktär. Gårda innehåller idag både nyproducerade och redan befintliga fastigheter som attraherar företag som vill erbjuda både sina medarbetare och kunder en attraktiv och lättillgänglig miljö med ett bra utbud.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se