Ny hyresgäst till Diös pop up-koncept
Foto: Diös Fastigheter

Ny hyresgäst till Diös pop up-koncept

Uthyrning

6 september 2019

På en helt ny pop up-store yta i Shopping galleria i Luleå etablerar sig den digitala mediebyrån Burban Studios tillfälligt under hela september.

Burban Studios arbetar med digital kommunikation, UX design och strategi för webb och e-handel. De har också ett eget varumärke med försäljning av kepsar, t-shirts och posters. Med start idag kommer de att prova kombinera onlineförsäljning med en fysisk butik under en period. Burban Studios kommer att finnas som pop-up i Shopping galleria under hela september.

- Det är jättekul att Burban Studios blir de första i vårt pop up-store koncept. Här finns möjlighet för små och stora företag att visa upp sig och skapa en tight relation till sina kunder. Det är precis det här vi menar med stadsutveckling för Luleå. Vi önskar Burban Studios varmt lycka till och hoppas att många Luleåbor passar på att besöka dem under hela september, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

- Vi gillar Diös moderna koncept som ger möjlighet att etablera sig tillfälligt i Shopping mitt i Luleå. Vi ser fram emot att träffa våra kunder i verkligheten och också att sälja våra produkter och tjänster. Det här konceptet känns modernt och helt rätt för oss, säger Jimmy Edlund, vd, Burban Studios.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se