Ny hyresgäst till Diös Metropol
Foto: Diös Fastigheter

Ny hyresgäst till Diös Metropol

Uthyrning

18 september 2019

Nu presenterar fastighetsägaren Diös ännu en etablering i det miljöcertifierade företagshuset Metropol på Universitetsallén i centrala Sundsvall.

Det är gymkedjan STC som i slutet av året etablerar sig på två plan. Utöver det etablerar co-workingaktören Great Space en helt ny modern co-workingyta i huset under november. Med start i mitten av september påbörjas utvecklingsarbetet att omvandla tidigare kontorsytor till en modern träningsverksamhet.

STC är Sveriges snabbast växande friskvårdsföretag med över 80 anläggningar från Ystad i söder till Åre i norr. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Företaget har ett brett utbud av gruppträning baserat på program från världens största leverantör, Les Mills. STC är hyresgäst till Diös i Åre, Östersund och detta blir deras tredje etablering i Sundsvall.

- Vi fortsätter vår satsning att utveckla Metropol och är glada över att presentera ännu en etablering. Vår ambition är att skapa ett levande företagshus som kan erbjuda olika typer av service och tjänster för utvecklat företagande. Vi är jätteglada över att STC slår upp portarna till ett helt nytt, modernt och flexibelt gym och är övertygade om att etableringen bidrar till platsens attraktivitet och därmed stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef, Diös.

- Äntligen är vi igång med vår spännande etablering i Metropol. Här kommer vi erbjuda träning dygnet runt, smallgroupträning, ett modernt gym och konditionsträning. Tillsammans med Diös, Great Space och övriga hyresgäster i huset vill vi skapa en mötesplats dit alla är välkomna. Vi ser fram emot att vara med och utveckla den här delen av stan och vad passar då bättre än att etablera en träningsanläggning som skapar flöden, liv och rörelse i kvarteret, säger Andreas Forss, regionchef, STC Norrland.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se