Ny fastighetschef på Rikshem

Ny fastighetschef på Rikshem

Personnytt

30 januari 2019

Rikshem har rekryterat en ny fastighetschef för Umeå. Han kommer närmast ifrån Umeå Energi

Rikshem vill växa i Umeå och har höga ambitioner om att driva en affärsmässig och hållbar förvaltning där fastighetschefen leder den lokala och regionala utvecklingen framåt. Johan Brändström har gedigen erfarenhet inom energi- och fastighetsområdet samtidigt som han är väletablerad i regionen med ett stort lokalt nätverk.

- Det känns otroligt kul och spännande med det uppdrag jag fått hos Rikshem. Jag har jobbat med fastighetsrelaterade produkter och tjänster under de senaste 10 åren och har god insikt i utvecklingsmöjligheter för fastigheter ur ett hållbarhetsperspektiv. Jag ser verkligen fram emot att lära känna teamet i Umeå och driva förvaltning och utveckling i regionen, säger Johan Brändström.

Johan Brändström blir en del av regionledningen för Norra Sverige som leds av Anna-Karin Eriksson:

- Vi är mycket glada över att knyta Johan till regionledningen för Norra Sverige. Med sin bakgrund och kompetens blir Johan en tillgång för utveckling såväl regionalt som lokalt. Vi vill växa i Umeå genom utveckling både av nya och befintliga områden. Johans engagemang för energieffektivisering ligger helt i linje med vårt hållbarhetsarbete säger Anna-Karin Eriksson, regionchef, Norra Sverige, Rikshem

Johan Brändström ansluter till Rikshem i april.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se