Ny delikatessbutik till Drottninggatan

Ny delikatessbutik till Drottninggatan

Uthyrning

14 september 2023

New Property hyr ut till Olja & Oliv som öppnar en delikatessbutik på korsningen mellan Drottninggatan och Barnhusgatan i city i Olov Lindgrens fastighet.

Lokalen är 141 kvadratmeter fördelat på två plan och det övre planet kommer att nyttjas en delikatessbutik med fokus på det italienska köket. Fokus kommer även att vara aktiviteter till slutna sällskap som olivoljeprovningar, ostprovningar och andra event.

Den nya delikatessbutiken kommer att öppna sina dörrar på Drottninggatan i den ikoniska lokalen som tidigare inhyste Carat. Lokalen har förmedlats av New Property i Olov Lindgrens fastighet. Denna butik, som är planerad att öppna i slutet på oktober, kommer att erbjuda stockholmarna en autentisk smak av Italien i hjärtat av staden.

- Vi ser fram emot att få öppna på en av Stockholms mest trafikerade stråk och att få erbjuda det bästa vi hittar från det italienska köket. Vi kommer att bjuda in kunderna att delta i spännande olivoljeprovningar, vinprovningar och mycket annat. Detta ger en interaktiv och lärorik upplevelse där deltagarna kan fördjupa sig i olivoljans värld, lära sig om dess ursprung och smakvariationer samt lära sig om dess användningsområden i matlagning och smakkombinationer, säger Henrik Selbo, Olja & Oliv.

Lokalen ger utrymme för en omfattande samling av italienska kulinariska skatter. Besökare kommer att kunna utforska en mängd olika produkter, inklusive premiumolivoljor, färska ostar, pasta, chark och mycket mer.

- Vi är oerhört stolta att ha hjälpt Olov Lindgren hitta en sådan duktig aktör till denna ikoniska lokal. Olja & Oliv är ett fantastiskt bra komplement till det befintliga service- och restaurangutbudet som finns i denna del av Drottninggatan där deras fokus på både kvalitet och upplevelse i kombination med gatans höga flöden är ett vinnande koncept, säger Millandra Lindström, Leasing Manager Retail, New Property

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se