Ny chef till Riksbyggen Malmö
Foto: Riksbyggen

Ny chef till Riksbyggen Malmö

Personnytt

9 mars 2018

Conny Andersson blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Malmö.

 

Riksbyggen är en av de största fastighetsförvaltarna i Malmö, nu tillträder Conny Andersson som ny marknadsområdeschef i Malmö med omnejd. Marknadsområdet spänner över fyra kommuner och förvaltar cirka 15 000 bostads- och hyresrätter samt ett stort antal offentliga och kommersiella lokaler.

Conny Andersson kommer närmast från jobbet som leveranschef för ekonomisk och teknisk förvaltning samt fastighetsservice på Riksbyggen i Malmö. Han är en riktig ”långvägare” som började på Riksbyggen som maskinreparatör 1986 och som sedan haft en rad olika befattningar på resan mot jobbet som marknadsområdeschef.

– Det känns både spännande och utmanande med den nya tjänsten. Riksbyggen är ett värderingsstyrt företag som utvecklats starkt under de senaste åren och jag ser mycket fram emot att arbeta i min nya roll, säger Conny Andersson.

Marknadsområde Malmö innefattar kommunerna Malmö, Burlöv Svedala och Vellinge. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet cirka 15 000 bostads- och hyresrätter. Lägg därtill ett stort antal offentliga och kommersiella lokaler. Sammanlagt arbetar cirka 80 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

Riksbyggen är en av de aktörer som bygger flest nya bostäder i Malmö. När husen är klara stannar Riksbyggen kvar och tar hand om förvaltningen i minst fem år.

– Det innebär att vi alltid har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och att kundens bästa är det som står i fokus. En viktig del i vårt arbete är att hjälpa kunderna att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle, till exempel genom Riksbyggens enkla hållbarhetsidéer, säger Conny.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se