Ny chef till Akademiska Hus

Ny chef till Akademiska Hus

Personnytt

6 februari 2017

Bolaget får ny HR-chef. Marie Hallander Larsson har mer än 25 års erfarenhet inom HR och har bland annat arbetat på Scandic Hotels, Posten och Swedbank.

 

– Med sin gedigna erfarenhet som HR-chef i företag som befunnit sig i omfattande förändring kommer Marie att kunna bidra med stor kunskap i vår utveckling, säger Kerstin Lindberg Göransson, vd på Akademiska Hus.

Marie Hallander Larsson har mer än 25 års erfarenhet inom Human Resources med chefsbefattningar från flera olika branscher och företagskulturer såsom Pharmacia, IBM, Scandic Hotels, Wedins, Empower, Posten AB och Swedbank AB. Hon har erfarenhet av flera större organisatoriska sammanslagningar och ett antal strategiska allianser som inneburit arbete med förändringsledning och processledning. Hon har också mångårig erfarenhet av styrelsearbete i såväl statligt ägda bolag, Samhall och Svevia, som mindre företag och ideell verksamhet.

– Kompetensfrågorna är en hjärtefråga för mig och att få vara med och utveckla både människor och verksamhet där kunskap och kompetens är själva kärnan känns otroligt inspirerande, säger Marie Hallander Larsson.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se