Ny ansvarig för industri och logistik på Newsec Anita Simaza har utsetts till ny Head of Logistics and Industrial inom Newsec.

Ny ansvarig för industri och logistik på Newsec

Personnytt

27 april 2021

Newsec fortsätter att stärka sin position genom att utse Anita Simaza till ny Head of Logistics and Industrial.

Sedan 2011 har Anita Simaza specialiserat sig på logistiksegmentet med ett Paneuropeiskt perspektiv. Anita ansluter till Newsec på konsultbasis och kommer att vara baserad i Amsterdam.

– Anita Simaza är en mycket kompetent och dedikerad person. Med sin spetskompetens och gedigna erfarenhet inom logistik kommer Anita att vara ett utmärkt tillskott i att ytterligare stärka vårt erbjudande inom fastighetsrådgivning till stora internationella investerare och globala hyresgäster, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

Anita kommer närmast från en roll som Head of Logistics and Industrial Europe på BNP Paribas Real Estate och var dessförinnan Director of European Valuations på Prologis.

Anita är en MRICS-auktoriserad värderare och är utbildad i Business of Real Estate vid Oxford Brookes University.

– Under många år har jag haft nöjet att bygga en relation med flera av Newsecs medarbetare och jag är motiverad att arbeta tillsammans för att fortsätta stärka Newsecs marknadsposition inom tillgångsslaget, säger Anita Simaza och fortsätter:

– Eftersom logistik är det mest gränslösa tillgångsslaget och Norden är den tredje största marknaden i Europa efter Storbritannien och Tyskland ser jag väldigt mycket fram emot att bidra med min internationella erfarenhet och samarbeta med team från alla marknader och affärsområden.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se