Ny affärsutvecklingschef på Logistic Contractor Roger Carlelycke har arbetat som affärsutvecklare i Logistic Contractor sedan mars i år. Han kom då närmast från en liknande tjänst på Bockasjö. Han tillträder sin nya tjänst omedelbart.

Ny affärsutvecklingschef på Logistic Contractor

Personnytt

5 november 2021

Roger Carlelycke blir ny affärsutvecklingschef på Logistic Contractor.

Logistic Contractor AB, som ingår i Wästbygg Gruppen, har utsett Roger Carlelycke till ny affärsutvecklingschef för verksamheten i Sverige.

Roger Carlelycke har arbetat som affärsutvecklare i bolaget sedan mars i år, och han kom då närmast från en liknande tjänst på Bockasjö. Han tillträder sin nya tjänst omedelbart.

– Affärsutvecklingschefen har en nyckelroll i företaget och under den rekryteringsprocess som varit har vi kunnat konstatera att Rogers kompetens och branscherfarenhet står sig väl mot övriga kandidater. Tack vare att vi har kunnat landa i en intern rekrytering får vi också, i den intensiva fas vi befinner oss i, värdefull kontinuitet i verksamheten, säger Benn Karlberg, VD på Logistic Contractor.

Ytterligare en rekrytering på affärssidan har genomförts på Logistic Contractor. Den 1 december börjar Jonas Reinsjö som affärsutvecklare. Även han har arbetat i många år i branschen, bland annat som fastighetsförvaltare på Siba Fastigheter och som etableringsansvarig på NetOnNet.

– Vi hälsar Jonas välkommen till Logistic Contractor, han blir en utmärkt förstärkning i vårt affärsteam, säger Benn Karlberg.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se