Nu öppnar röstningen till Fastighetsgalan

Nu öppnar röstningen till Fastighetsgalan

Fastighetsgalan

24 november 2022

Nu öppnar röstningen till priserna som delas ut på Fastighetsgalan på Berns den 8 februari nästa år. Ta chansen att lägga din röst!

World in Property Award – ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Årets Fastighetsbolag Bostad – ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt – ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

Årets Tillväxtkommun – en utmärkelse som går till en kommun vars tillväxt i olika segment varit mycket framgångsrik. Kan både röra ekonomisk tillväxt eller stora stadsutvecklingsprojekt.

Lokalguidenpriset – Priset delas ut till en person, företag eller uthyrningsavdelning som på olika sätt placerar hyresgästen i fokus eller som lyckats med något extraordinärt inom den kommersiella uthyrningsbranschen.

Rösta på din favorit på Fastighetsgalan.se!

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se