Nu lanserar WIP livesända seminarier

Nu lanserar WIP livesända seminarier

Seminarium

11 september 2020

Förra hösten lanserade World in property digitala utbildningar. Nu och i framtiden kommer vi att livsända samtliga konfereser, utbildningar och seminarier. De kommer även gå att under en begränsad tid att ta del av dem efteråt ifall man inte kan närvara på eventdagen. 

Sedan fler år tillbaka har World in Property arrangerat seminarier och kurser med fokus på stadsutveckling och ämnen som rör fastighetsbranschen runt om i landet. Sedan förra hösten har kurserna redan funnits som en on demand-tjänst på nätet och nu kommer även seminarierna att kunna ses när som helst och var du än befinner dig i Sverige.

Först ut att sändas live är konferensen ”försäljning av fastigheter – Möjligheter & Fallgropar” som arrangeras i Stockholm, men som kommer kunna ses över hela Sverige.

Oscar Lindqvist som är vd för World in Property berättar om beslutet att utveckla seminariertjänsterna:

– Vi har länge velat göra en sådan här satsning och pratade redan förra hösten om liknande lösningar. Sen har vi som alla vet inte kunnat anordna några seminarier under våren, men nu börjar det lossna och nu går vi inte med full kraft och har flera seminarier inbokade.

Tanken är att du som är intresserad av ett seminarie lätt ska kunna se det på nätet var du än befinner dig i landet. Det finns en möjlighet att se det i efterhand så även om du kanske är i samma stad, men inte har tid så behöver du inte vara oroad att missa något.

– Eftersom många av aktörerna i branschen är nationella så tror vi att det kan finnas ett behov för någon att se en stadsutvecklingskonferens om en annan stad än den du bor och verkar i. Nu behöver inte du som bor i Stockholm, men jobbar med exempelvis Västerås eller Jönköping åka dit över dagen bara för att gå på en konferens om stadens utveckling. Nu kan sitta på kontoret eller hemma och följa de intressanta talarna.

För att få mer information om var World in Property har sina kommande konferenser gå in på WIP:s seminariesida och läs mer.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se