Nu kommer Obos till Värnamo Foto: Obos

Nu kommer Obos till Värnamo

Bostäder

11 oktober 2018

I slutet av oktober är det dags för säljstart av Nöbbele Park i Nöbbele strax utanför Värnamo.

 

Under 2016 påbörjades försäljningen av Obos-projektet Nöbbele Herrgård i Värnamo, med tio exklusiva villor från koncernens dotterbolag Myresjöhus.

– Vi hade valt en mer avancerad produkt, och kort efter att vi säljstartade kom de stärkta amorteringskraven, vilket givetvis slog hårt mot försäljningen. Vi insåg snart att vi behövde göra en omarbetning av projektet för att kunna möta marknadens behov, säger affärsutvecklare Roger Hjertonsson..

De tio tvåplanshusen i Nöbbele Park byggs i två olika modeller – Villa Aspen är 122 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök, och Villa Eken är 138 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök.

– Den mindre husmodellen har 2-3 sovrum och den större hela 4 sovrum. På så sätt välkomnar vi allt från unga par och barnfamiljer, till äldre par vars barn har flyttat hemifrån, berättar Roger Hjertsson och fortsätter:

– Det går fortfarande bra att gå in och göra en intresseanmälan på projektets sida. Nu ser vi fram emot en god försäljning och att få bygga våra fina hus på Värnamomark.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se