Nordr säljstartar i Helsingborg
Bild: Nordr

Nordr säljstartar i Helsingborg

Bostäder

19 september 2023

Nordr säljstartar projektet Oceanbryggan med 57 bostäder i centrala Helsingborg. Närmare 5 000 personer har anmält sitt intresse för projektet.

Utvecklingen av Oceanbryggan är en viktig pusselbit i den övergripande utvecklingen av hela Oceanhamnen i Helsingborg. Här utvecklas en hel stadsdel i havsnära läge med Öresund på den ena sidan och Helsingborgs silhuett på den andra.

- Helsingborgs Stad har väldigt höga ambitioner och vi är glada över att få vara en del av en ambitiös utvecklingsplan, säger Biljana Pehrsson, VD för Nordr Sverige.

Sammantaget rymmer Oceanbryggan, som omfattas av Nordrs räntegaranti, 57 bostäder. Spännvidden är stor - från enrumslägenheter på 34 kvadratmeter till panoramavåningar med obruten utsikt om 118 kvadratmeter.

Gemensamt för alla bostäder är hög kvalitet i gestaltning, materialval och utformning och hållbarhet.

- Varje detalj är vald och utformad med omsorg. Estetik, kvalitet och hållbarhet är viktiga bärare av projektets identitet, säger Biljana Pehrsson.

Bostäderna släpps till försäljning i en begränsad krets på tisdag 19 september. Allmän säljstart planeras äga rum senare i höst och inflyttning beräknas till vår/sommar 2026.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se