Nordr säljstartar i Göteborg

Nordr säljstartar i Göteborg

Bostäder

11 maj 2023

Efter över 350 sålda bostäder i Hills Villastad inleds nu den avslutande etappen av utvecklingsområdet. Nu säljstartar projektet Hills Fauna med 48 nya, golfnära bostäder.

Hills Fauna är sist ut i utvecklingen av hela Hills Villastad, som inleddes 2016. Här erbjuds nu två- och fyrarumslägenheter från 49,5 till 101 kvadratmeter, alla i bostadsrättsform och i direkt anslutning till golfbanan, med utslagsläge.

- Det är med dubbla känslor vi säljstartar Hills Fauna – dels med stolthet och glädje över fina bostäder i ett underbart område, dels med en liten gnutta sorg över att vi nu närmar oss slutet på en fantastisk utvecklingsperiod, säger Nordr Sveriges VD Biljana Pehrsson.

Hills Villastad utvecklas i samarbete mellan Nordr och Hills Golf & Sports Club. Hills Fauna beräknas vara klart för inflytt under våren 2025.

- I Hills har en vi en unik miljö med golfbanan, skogen och genomtänkta variationer av radhus, villor och lågmälda lägenheter som smälter in i omgivningen på ett fint sätt. Vi ser att det finns stark efterfrågan på den här typen av bostäder, säger Biljana Pehrsson.

Nordr är en av Skandinaviens största bostadsutvecklare. I Sverige fokuserar bolaget på de växande storstadsområdena Stockholm, Malmö/Lund/Helsingborg och Göteborg.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se