Nordr rekryterar ny projektutvecklingschef – Nordr har gjort en spännande resa på kort tid och jag är glad att ges möjligheten att få vara med och bidra framöver. Det är extra roligt att vara i en organisation där det finns ett starkt fokus på kunden och på kundlöftet, säger Ebba Sääw.

Nordr rekryterar ny projektutvecklingschef

Personnytt

17 september 2021

Ebba Sääw blir ny projektutvecklingschef på Nordr. Hon kommer närmast från en roll som regionchef projektutveckling Stockholm på Slättö Förvaltning.

Ebba Sääw har tidigare arbetat drygt 20 år med affärsutveckling, projektutveckling och projektledning med bostäder i fokus på Seniorgården/Borätt, Skanska/BoKlok och som projekterande landskapsarkitekt.

Ebba är utbildad byggnadsingenjör och landskapsarkitekt.

– Under det här året har Nordr utvecklats starkt och vi kommer fortsätta att arbeta aktivt med vår projektportfölj framåt. Vi befinner oss i en tillväxtfas och det här är en nyckelrekrytering för vår fortsatta utveckling. Ebbas erfarenhet kommer att vara väldigt värdefull på Nordr, säger Ann-Sophie Forsberg, chef för region Stor-Stockholm på Nordr

– Nordr har gjort en spännande resa på kort tid och jag är glad att ges möjligheten att få vara med och bidra framöver. Det är extra roligt att vara i en organisation där det finns ett starkt fokus på kunden och på kundlöftet. Jag har redan känt av den positiva energi som präglar företaget och ser fram mot att lära känna alla, säger Ebba Sääw, som nu tillträtt sin nya tjänst på Nordr. 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se