Nordr har sålt slut i Limhamns sjöstad Nordr har utvecklat Atmosfären tillsammans med Wingårdhs Arkitekter.

Nordr har sålt slut i Limhamns sjöstad

Bostäder

3 maj 2021

Nu har samtliga 90 bostäder i Nordrs projekt Atmosfären i Limhamns sjöstad sålts och vägen ligger öppen för inflytt från februari nästa år.

Byggandet av det nya bostadskvarteret Atmosfären i Limhamns sjöstad utanför Malmö pågår för fullt.

De 90 bostäder som uppförs har varierande storlek med en boyta om 23-133 kvadratmeter och den dyraste lägenheten i projektet har sålts för 5 795 000 kronor.

- Det har varit ett stort intresse sedan säljstarten och det är naturligtvis väldigt glädjande att alla lägenheter nu är sålda. Vi vet att det är många som längtar efter att få flytta in i sina nya bostäder och i februari nästa år flyttar de första köparna in, säger Leif Danielsson, VD för Nordr Sverige.

Nordr har utvecklat Atmosfären tillsammans med Wingårdhs Arkitekter och ambitionen har varit att skapa bostäder med en social atmosfär som inbjuder till positiva möten i vardagen.

Bostadshusen som utvecklas kommer att ha 4-6 våningar och alla lägenheter kommer att få balkong, terrass eller uteplats i anslutning till de sociala delarna av bostaden. Högst upp byggs två takvåningar med privata takterrasser och under huset kommer det att finnas ett garage samt en bilpool för de boende som inte har egen bil.

– De som flyttar in i Atmosfären får ett modernt boende nära havet och den oslagbara naturen i närområdet. Limhamns centrum med kaféer, restauranger och butiker ligger runt hörnet och inte långt från det finns stränder, golfbana och vackra parker. Samtidigt tar man sig till centrala Malmö på en kvart, så det är verkligen ett fantastiskt boende, säger Sabina Thelin, försäljningschef Sydväst på Nordr.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se