Nordr får markanvisning för bostäder i Landskrona – Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet från Landskrona kommun och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Borstahusen tillsammans, säger Leif Danielsson, VD för Nordr Sverige.

Nordr får markanvisning för bostäder i Landskrona

Bostäder

29 september 2021

Nordr har tilldelats en markanvisning i Landskrona om 6 945 kvadratmeter färdig byggrätt för bostäder. 

Markanvisningen gäller Svingen 1, i Borstahusen utanför Landskrona.

Den omfattar totalt 6 945 kvadratmeter färdig byggrätt som ska inrymma ett flerbostadshus om 48 bostäder samt tio radhus.

Nordr har utvecklat bostäder i Borstahusen tidigare. Den nu tilldelade marken ligger i områdets mest eftertraktade läge intill golfbanans entré och nyanlagda park, med närhet till både hav och väl fungerande kommunikationer.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet från Landskrona kommun och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Borstahusen tillsammans, säger Leif Danielsson, VD för Nordr Sverige.

Utbyggnaden av Borstahusen är en av Landskrona kommuns strategiska satsningar och området Strandstaden, som nu markanvisas, är den sista detaljplanen i området. Det innebär att Svingen 1 omges av ett väl fungerande närområde som är så gott som färdigställt.

Säljstart planeras äga rum under 2022.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se