Nordic Choice Hotels förstärker koncernledningen

Nordic Choice Hotels förstärker koncernledningen

Personnytt

23 juni 2014

Nordic Choice Hotels anställer Katalin Paldeak och Trong Bastiansen på en nyinrättad tjänst som Chief Operating Officer (COO).

Katalin Paldeak anställs på en nyinrättad tjänst som Chief Operating Officer (COO) för Nordic Choice Hotels som omfattar de fem hotellkedjorna Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resorts och Comfort Hotel.

Dessutom anställs Trond Bastiansen som COO för de tio fristående hotellen inom Nordic Hotels & Resorts.

"Vi har aldrig haft fler projekt och större kapacitetstillväxt på samtliga marknader. Med Tronds och Katalins nya positioner kraftsamlar vi och rustar oss för vidare tillväxt. Både Katalin och Trond är rekryterade från chefspositioner inom Nordic Choice och känner koncernen mycket väl. De har båda visat att de har den strategiska känslan och egenskaperna för att utveckla egenarten och potentialen för samtliga kedjor vidare", säger Torgeir Silseht, koncerndirektör Nordic Choice Hotels.

Lär dig mer om grundläggande juridiska reglerna inom upphandlingar, finansiering och genomförande av bygg- och utecklings-projekt   i seminariet: Entreprenadjuridik I: Grundkurs.

Katalin Paldeak har varit i Nordic Choice sedan 2004 och kommer från ställningen som koncerndirektör för hotellkedjan Clarion Hotel. Hon har de senaste tio åren byggt upp Clarion Hotel till att bli en av Nordens största och mest tongivande hotellkedjor.

Trond Bastiansen kommer från ställningen som koncerndirektör för Clarion Collection. Kedjan kan stoltsera med koncernens högsta gästlojalitet och blev 2014 korat till Sveriges bästa hotellkedja för affärsresenärer.

World in Property

Källa:

Pressmeddelande Nordic Choice Hotels, 

För övrig information, kontakta: 

Katalin Paldeak, nytillsatt COO för Nordic Choice Hotels, Tel: + 46 070-926 73 53

Trond Bastiansen, nytillsatt COO för Nordic Hotels & Resorts, Tel: + 47 982 34 900

Torgeir Silseht , Koncerndirektör för Nordic Choice Hotels, Tel: + 47 901 11 969