Nominera till Fastighetsgalan Foto: Berns

Nominera till Fastighetsgalan

Fastighetsgalan

15 december 2017

Med tre nya priser hålls galan på Berns den 31 januari. Nu är det dags att nominera din vinnare.

 

Fastighetsgalan som uppmärksammar och hyllar medarbetare och företag i fastighetsbranschen är tillbaka. Den här gången kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen hållas under onsdagen den 31 januari i Berns anrika salonger i Stockholm.

Kvällen inleds med en föreläsning av Per Holknekt följt av ett branschmingel där deltagarna får möjlighet att knyta kontakter innan själva galakvällen tar vid.

Vill du gå på galan? Klicka här, läs mer och anmäl dig nu!

På Berns bjuds det sedan på en utsökt trerätters middag som ackompanjeras av underhållning av Eric Saade samt Stefan Odelberg och så klart en sprakande prisutdelning. I år har prisceremonin utökats och på Fastighetsgalan kommer det att delas ut fler pris än någonsin tidigare.

Och nu är det hög dig för dig att nominera din favorit till följande kategorier:

World in Property award - ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Årets fastighetsbolag - ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

Årets tillväxtkommun - ett risktäckande pris som går till en kommun som nödvändigtvis inte haft den starkaste ekonomiska tillväxten eller högst inflyttning utan även arbetat hårt för att locka till sig nya byggprojekt inom både bostads- och den kommersiella sektorn. Pristagaren har också arbetar intensivt med utvecklingen av stadens stads- och infrastrukturprojekt.

För att nominera till dessa mejla motivering och kort information till World in Propertys chefredaktör Jesper Lögdahl.

Juryn för 2017-års priser är bland annat Stefan Attefall, fd bostadsminister, Billy McCormac, vd, Fastighetsägarna Stockholm, Pelle Frisack, managing partner Advokatfirman Lindahl och Bert Karlsson, entreprenör.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se