Njut av en skön semester! Jesper Lögdahl, chefredaktör, World in Property.

Njut av en skön semester!

Krönika

29 juni 2018

Nu går många på flera veckors ledighet, men World in Property finns här hela sommaren.

I dag är det många som stämplar ut för sommaren. Nu väntar flera veckors ledighet och med tanke på hur vädret varit och hur det ska fortsätta så kan jag bara önska er härlig semester.

Trots att många är lediga så händer det mycket under de närmsta veckorna. På måndag drar politikerveckan i Almedalen i gång och därifrån kommer det säkert dyka upp nyheter som är relevanta. Det är därför World in Property inte direkt tar någon längre semester i år. Vi finns här för dig och kommer leverera nyheter till dig varje dag som vanligt.

Så vare sig du ligger i hängmattan eller jobbar några veckor längre än dina kollegor så får du de bästa nyheterna direkt till din mejl. Så läs om det som händer på din telefon eller i din dator.

Under sommaren kommer vi göra ett uppehåll med våra fredagsintervjuer så därför är dagens intervju med Trianons Olof Andersson den sista på några veckor, men de kommer tillbaka i augusti. Däremot så kommer vi fram tills dess varje fredag istället att bjuda på några finfina sommarrecept från branschens toppar. Perfekta att laga under soliga dagar och mysiga sommarkvällar.

Som sagt, ta nu och vila ut i sommar så ni är förberedda inför hösten med allt vad den innebär.

Trevlig sommar!

Av Jesper Lögdahl, chefredaktör

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se