Next Step skriver avtal med äventyrspark Foto: Bounce

Next Step skriver avtal med äventyrspark

Uthyrning

8 december 2017

I helgen slår Bounce upp portarna till sin 2500 kvadratmeter stora trampolin- och parkourpark i Nya Hovås, Göteborg. Parken är företagets tredje i Sverige.

 

Nu kommer actionsportkonceptet Bounce till Göteborg. Den nya anläggningen innefattar bland annat närmare hundra trampoliner, en parkourpark och en ninja warrior-bana.

Inrymda i stora färgstarka industrilokaler som ägs v Next Step Group öppnar den nya anläggningen i nya Hovås utanför Göteborg. 

– Säkerhet i parken är vår främsta prioritet. Därför använder vi bara material av högsta klass och håller en hög bemanning per besökare, säger Daniel Dersén, vd för Bounce Scandinavia.

Inomhusäventyrsparken erbjuder många olika aktiviteter baserat på intresse och svårighetsgrad. Det finns dodgeball, basketball slamdunk, performance jumping, freerunning och parkourbana.

Gemensamt för alla aktiviteter är att rörelse är i fokus, vare sig det är nybörjare eller proffs. 10 minuter på trampolin motsvarar 33 minuter på löpband och för den som vill ha ett rejält träningspass finns det olika träningsklasser att välja mellan under kvällstid.

– Vi vill göra actionsporter tillgängliga för allmänheten. Vi erbjuder något för alla- oavsett ålder, fysik och tidigare kunskaper, säger Daniel Dersén.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se