Next Step rekryterar CFO från Newsec – Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson, nytillträdd CFO på Next Step.

Next Step rekryterar CFO från Newsec

Personnytt

18 oktober 2021

Next Step Group har rekryterat Martin Carlsson som ny CFO från Newsec.

Med en ambitiös tillväxtplan blir rekryteringen ett viktigt led i att stödja koncernens expansiva fas framåt.

Med sig in i koncernen tar Martin en gedigen erfarenhet med flera meriterande ekonomiroller från fastighetsbranschen, senast i rollen som finansiell affärsutvecklare på Newsec.

Som CFO kommer Martin att leda och vidareutveckla Next Step Groups ekonomiavdelning och förstärka koncernen i den tillväxtfas som bolaget befinner sig i.

– Next Step Group är en spännande entreprenörsdriven koncern som har lyckats skapa en helt egen modell för stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson.

Next Step Group har på kort tid byggt upp en uppmärksammad utvecklingsportfölj där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt numera ingår; Nya Hovås, Life Science-klustret GoCo Health Innovation City samt bostadsprojektet Wendelstrand.

Jacob Torell, grundare och VD, ser rekryteringen av Martin Carlsson som en viktig pusselbit för att matcha den fortsatt höga utvecklingstakten och skapa en dynamisk ekonomifunktion i tiden.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin till oss. Vi står inför nästa stora steg i vår utvecklingsresa och Martins breda kompetens inom ekonomistyrning kommer att tillföra värdefull kunskap och skapa goda förutsättningar för vår fortsatta expansion och höga tillväxttempo, säger Jacob Torell.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se