Newsec tecknar avtal med Avy om digitala hyrestjänster
Newsec satsar nu på digitala hyresgästtjänster från Avy.

Newsec tecknar avtal med Avy om digitala hyrestjänster

Ekonomi

23 augusti 2021

Fastighetsförvaltningsbolaget Newsec väljer nu Avys digitala hyresgästtjänster. Bolagen har tecknat ett nytt avtal angånde appen.

Först ut att använda appen är de svenska förvaltningskunderna med ett bostadsbestånd om cirkaa 25 000 hyreslägenheter, där boende redan till hösten har möjlighet att få tillgång till Avys integrerade applösning.

Newsec är en av Europas största fastighetsförvaltare med cirka 50 miljoner kvadratmeter under förvaltning och ett heltäckande erbjudande som sträcker sig från strategisk analys till teknisk service.

Att komplettera erbjudandet med digitala tjänster är ett naturligt steg i arbetet med att stärka driftnetto och värde på fastighetsbestånd för förvaltningskunder, menar Newsec.

– Vi tittar ständigt på hur vi kan utveckla det digitala erbjudandet mot våra kunder för ökad avkastning och förbättrad boendeupplevelse. Avys tjänster är otroligt attraktiva ur användarsynpunkt och har uppvisat mycket fina resultat hos gemensamma kunder, där användandet av tillvalstjänster ökat med fem gånger. Avy är ett innovativt företag som tänker nytt kring kundupplevelse där tjänsterna utgår från den boendes perspektiv och breddar affären för fastighetsägare. Detta ser vi stor potential i och vill vara med att utveckla tillsammans med Avy, säger Carolina Wachtmeister, Digital & Service Development, Newsec.

För Avy är avtalet med Newsec en kvalitetsstämpel för såväl produkterbjudande som lösning.

– Vi är enormt glada över att få arbeta med en sån erfaren organisation som Newsec där kunskapsutbyte och insikter kommer att driva vår utveckling framåt i rask takt. Det är en kvalitetsstämpel för oss att de ser en stor efterfrågan av vår produkt hos sina kunder och att vi möter deras högt ställda krav, säger Joacim Gustafsson, VD på Avy.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se