Newsec stärker chefsgruppen Eric Johansson. Foto: Newsec

Newsec stärker chefsgruppen

Personnytt

20 september 2018

Newsec tar in ny chef för den svenska verksamheten inom teknisk service och drift.

Eric Johansson kommer närmast från Coor där han har varit affärsenhetschef med ansvar för många av Coors största kontrakt och för dotterbolagen i Polen och Ungern.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och får med Eric en ledare med lång och relevant erfarenhet av liknande arbete. Eric har varit ansvarig för en stor och personalintensiv verksamhet och har visat fina resultat både vad gäller medarbetarnöjdhet, innovation och tillväxt, säger Håkan Johansson, styrelseordförande Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

Teknisk service och drift är ett växande segment i Newsecs svenska tjänsteutbud och har de senaste åren expanderat bland annat genom förvärv. Idag består verksamheten av ett 160-tal medarbetare och har ett antal prestige-uppdrag i portföljen, exempelvis Grand Hôtel.

– Det ska bli spännande att lära känna den här verksamheten och att ta tag i de utmaningar vi har framför oss. Fastighetsbranschen står inför stora omställningar med en ökad grad av digitalisering och kunder som ställer krav på en högre servicenivå. Jag tror på den tillväxtplan som Newsec har lagt upp och ser fram emot att anta utmaningen, säger Eric Johansson, tillträdande chef Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

Eric tillträder sin tjänst i december och ersätter Jesper Kronstrand som lämnar bolaget.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se