Newsec rekryterar till ny roll Foto: Newsec

Newsec rekryterar till ny roll

Personnytt

29 mars 2019

I linje med den strategiska satsningen på att utveckla affärsområdet ekonomisk förvaltning instiftar Newsec nu en ny roll och tar in en Head of Financial Management.

Daniel Parry kommer närmast från Accountor. Han har 15 års erfarenhet av att leda verksamheter inom outsourcing.

- Vi har högt ställda planer för Newsecs fortsatta utveckling och som ett steg i detta optimerar vi nu vår organisation genom att rekrytera en Head of Financial Management. Jag är övertygad om att Daniel Parry är helt rätt för att leda och utveckla organisationen inom den ekonomiska förvaltningen mot vår vision, säger Mattias Johansson, Head of Newsec Property Asset Management in Sweden.

Daniels fokus de senaste åren har varit aktivt arbete med att främja kundperspektivet genom kundvärdeskapande processer och roller.

- Newsec är det mest spännande företaget i branschen och jag ser mycket fram emot att få vara del av teamet och bidra till den fortsatta utvecklingen. Fastighetsbranschen står inför en stark transformation och jag ser medarbetarmotivation, kundvärdeperspektiv och moderna arbetssätt som plattformen för fortsatt framgång, säger Daniel Parry, tillträdande Head of Financial Management, Newsec Property Asset Management in Sweden.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se