Newsec gör storrekryteringar Foto: Newsec

Newsec gör storrekryteringar

Personnytt

25 oktober 2018

Nu förstärker Newsec organisationen. Totalt plockar de in fem personer till Newsec Property Asset Management.

 

Newsec Property Asset Management är i en tillväxtfas och för att utveckla bolaget och stödja verksamheten på bästa sätt har organisationen förstärkts med två centrala nyckelpersoner till den svenska ledningsgruppen samt tre personer till ledningen för uppdragsekonomi.

Sofia Victor är ny ekonomichef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet. Sofia kommer närmast från en roll som Business Controller på SJ och har en bakgrund som revisor på EY.

– Det känns roligt att äntligen vara på plats hos Newsec. Det är ett spännande bolag i tillväxtfas med bra värderingar och många trevliga och engagerade medarbetare, säger Sofia Victor, ekonomichef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

My Nyberg är ny som verksamhetsutvecklare och var tidigare operativ koordinator för Newsecs erbjudande inom teknisk service och drift.

Dessutom förstärker Newsec kompetensen inom den ekonomiska förvaltningen och anställer tre nya ekonomichefer till kunduppdragen med bas i Göteborg: Pia Wihlborg, Pernilla Edvinsson och Jessica Lilljegren. Rekryteringarna är en följd av många nya och växande uppdrag och högt tryck i verksamheten

– Det är glädjande att dessa strategiska rekryteringar har anslutit till bolaget för att stärka verksamheten på vår tillväxtresa. Alla är personer i ledande befattningar som kommer att bidra med gedigen kompetens och göra oss rustade för att möta den stora efterfrågan på våra tjänster, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se