Newsec fortsätter totalförvalta Folksam Foto: Newsec

Newsec fortsätter totalförvalta Folksam

Ekonomi

4 juni 2018

Newsec och Folksam förnyar samarbetsavtalet som omfattar totalförvaltning av hela Folksams svenska fastighetsbestånd.

Avtalet, som innebär ett förnyat förtroende för Newsec som redan haft motsvarande uppdrag i tre års tid, träder i kraft i januari 2019 och sträcker sig fram till och med 2021. Portföljen omfattar totalt 140 fastigheter med en total area om cirka 735 000 kvadratmeter.

– Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och vill att de ska vara lika engagerade och resultatfokuserade som vi. Just nu fokuserar vi på en lönsam expansion av fastighetsportföljen, hållbarhet och de nya förväntningar vi ser hos våra kunder. Därför är det viktigt för oss med innovativa och drivna partners. Under de här första tre åren har vi arbetat upp en bra relation med Newsec och ska nu utveckla det strategiska samarbetet ytterligare”, säger Lars Johnsson, Fastighetsdirektör Folksam.

Folksams bestånd består av kontor, handel och bostäder i storstadsregionerna. Uppdraget sysselsätter ett 80-tal medarbetare på Newsec.

– Vi är väldigt stolta över det strategiska samarbetet med Folksam. Tillsammans driver vi frågor kopplat till framtidens fastighetsförvaltning och strävar efter att höja kundupplevelsen ytterligare. Under de kommande åren kommer vi att arbeta mer med att skapa tillväxt, öka vår produktivitet och utveckla våra medarbetare under ledningen av vår nya kundansvarige John Forselius, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se