New Propertys nya storsatsning – retail Sofia Petzelius blir vd för nya bolaget New Property Retail & Development. Foto: New Property

New Propertys nya storsatsning – retail

Personnytt

18 februari 2019

Nu bildar New Property ett nytt dotterbolag med fokus på retail. Samtidigt rekryteras ny vd med toppkompetens.

 

Nu stärker Sveriges främsta uthyrningskonsult sin kompetens inom ytterligare ett område – retail.

Som vd för det nya dotterbolaget New Property Retail & Development har boalget anställt Sofia Petzelius. Hon har har en lång erfarenhet av stadsutveckling och detaljhandel. Sofia kommer närmast från Agora där hon var ansvarig för uthyrning och utveckling av fastigheterna i Stockholm/Mälardalen.

– Mina breda marknadsmässiga erfarenheter och mitt affärsmässiga tänk ser jag som en stor tillgång i det uppdrag jag nu har på New Property. Bolaget har en unik position inom uthyrning och det ska bli en spännande resa att få vara med och stärka bolagets position inom retail, säger Sofia Petzelius.

Just nu pågår det spännande förändringar inom retailbranschen där det ställs höga krav och förväntningar i ett allt snabbare tempo.

– Vi drivs av en ambitiös målsättning och det känns mycket viktigt att kunna addera Sofias kompetens till vår organisation. Vi är glada och stolta över att kunna attrahera medarbetare av den här kalibern med gedigen erfarenhet och ett starkt track-record inom segmentet Retail där vi förväntar oss mycket aktivitet under 2019. Sofia kompletterar oss perfekt och fyller ett tomrum som våra kunder länge efterfrågat, säger Niklas Borg, vd, New Property Group.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se