New Property instiftar nytt fastighetspris

New Property instiftar nytt fastighetspris

Fastighetsgalan

19 september 2017

Under nästa års upplaga av Fastighetsgalan kommer bolaget New Property för första gången dela ut sitt nya pris. Priset på 50 000 kronor går till en person eller organisation som förnyar, förbättrar och förmänskligar staden och dess livsmiljö.

 

Den 31 januari 2018 arrangerar World in Property återigen den prestigefyllda Fastighetsgalan. Den här gången hålls galamiddagen och prisutdelningen på Berns i Stockholm.

Under kvällen kommer det bland annat ges möjlighet att lyssna på ett föredrag av entreprenören Per Holknekt samt att det blir underhållning av Eric Saade och magikern, tillika komikern, Stefan Odelberg.

Under kvällen kommer bland annat pris till bästa fastighetsbolag, årets tillväxtkommun samt World in Property-award att delas ut samt att mäklare och uthyrare uppmärksammas i Lokalguidens årliga prisutdelning av Årets Uthyrare.

Helt nytt för 2018 är att en ny kategori kommer att uppmärksamma en person som gjort ett extra starkt avtryck i branschen.

Det är bolaget New Property som kommer att ge sin uppskattning till eldsjälar och nytänkare som får fastighetsbranschen och samhällsutvecklingen att ta nya och hållbara kliv.

New Property-priset vill hylla och stödja personer och organisationer som har kraften och viljan att förnya, förbättra och förmänskliga staden och dess livsmiljö.

Bolaget är en av Sveriges största uthyrningskonsulter med fokus på Stockholm och erbjuder även köp- och säljrådgivning av kommersiella fastigheter. De möter dagligen människor som arbetar för att göra stadsbilden och situationen i en växande stad bättre.

Det var så idén till New Property-priset väcktes.

- Vi arbetar både med fastigheter och med människor. Hela stadsbilden är viktig och det finns personer som lägger ner väldigt mycket tid och energi på att skapa en bättre miljö för människorna i staden. Därför känner vi från bolagets sida att vi vill hylla de som gör det där lilla extra för en fastighet eller för hela stadsbilden, säger Niklas Borg, vd, New Property.

Det är en jury, som i dagsläget ännu inte är offentliggjord, som kommer att besluta vem eller vilka som kommer att ta emot New Property-priset under Fastighetsgalan i januari nästa år. Priset består bland annat av 50 000 kronor som vinnaren får skänka till ett valfritt projekt som går i linje med dennes prestation och eller värv.

Vill du nominera någon till New Property-priset mejla info@newproperty.se.

Vill du gå på galan? Boka din plats redan nu. Klicka här och läs mer om.

Av Jesper Lögdahl

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se