NCSC: årets bästa köpcentrum och året bästa hyresvärd

NCSC: årets bästa köpcentrum och året bästa hyresvärd

Stadsutveckling

19 oktober 2012

Nordic Shopping Counsil (NCSC) har utsett Väla i Helsingborg till Årets köpcentrum 2012  och Atrium Ljungberg till året hyresvärd 2012. 

 

"Vi förvaltar och utvecklar praktiska och inspirerande handelsplatser med både hyresgäster och besökare i åtanke", säger Bo Jansson, Fastighetschef för Diligentias 12 köpcentrum runt om i landet. I pressmeddelanet framhävas även att den årliga NKI-undersökning som genomförs bland Sveriges alla köpcentrum har visat att Väla haft de nöjdaste kunderna i Sverige, fyra år i rad.

Atrium Ljungberg kommenterar deras vinst men: "Vår absolut viktigaste uppgift är att varje dag vara en bra och lyhörd hyresvärd. Det är en ständigt pågående process och färskvara. Vi tycker själva att vi har nära och goda relationer till våra kunder, därför är det extra roligt att bli uppmärksammad av dem. Att få en sådan här fin utmärkelse stärker förstås vårt varumärke och innebär också positiv affärsnytta", säger Mattias Celinder, affärsområdeschef Handel hos Atrium Ljungberg i pressmeddelandet.

World in Property

Källa:

Pressmeddelande Diligentia och Atrium Ljungberg

För övrig information, kontakta: 

Niklas Blonér, Centrumchef på Väla, Tel:070-833 51 51

Mattias Celinder, äffärsområdeschef handel, Atrium Ljungberg, Tel: 0730 28 59 85