NCC tecknar avtal i Järva Krog
Foto: Joakim Kröger

NCC tecknar avtal i Järva Krog

Uthyrning

19 september 2019

NCC har tecknat hyresavtal med 3M Svenska AB som flyttar sitt nordiska huvudkontor till Järva Krog.

3M, ett av världens största företag, tecknar hyreskontrakt med NCC Property Development avseende kontor om cirka 1 400 kvadratmeter i den nybyggda fastigheten K12 som är den första fastigheten som snart står klar i Järva Krog kvartersstad. 3M flyttar in i takvåningen på plan 9 och får samtidigt tillgång till ett stort serviceutbud, goda kommunikationer, utmärkt skyltläge samt en stor takterrass.

– Vi har undersökt och utvärderat flera möjliga alternativ, och valde till slut NCC:s nya fastighet i Järva Krog eftersom den uppfyller alla våra krav. Kontoret återspeglar vår position som ett globalt och forskningsinriktat företag med besökare från hela världen. För att kunna attrahera och behålla duktiga medarbetare är det också viktigt för oss som arbetsgivare att kunna erbjuda en attraktiv arbetsmiljö, säger Marie-Louise Selander, Sverigechef, 3M.

Även NCC flyttar sitt nordiska huvudkontor till samma fastighet i november 2019. I samband med att 3M tecknar hyreskontrakt har fastigheten endast en ledig kontorslokal om 1 300 kvadratmeter kvar.

– Att 3M väljer att etablera sig i K12 bekräftar stadsdelens attraktivitet som läge för moderna arbetsplatser och huvudkontor. Vi välkomnar 3M och ser fram emot att få dem som grannar, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development.

Järva Krog kvartersstad är en ny stadsdel strax utanför Stockholms tullar på en plats med lång tradition av gästfrihet och företagande. Här skapas en ny mötesplats anpassad för dagens verksamheter och hyresgäster.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se