NCC ny hyresgäst hos Diös i Östersund
Avtalet med NCC signerades nyligen och anpassningarna av de cirka 700 kvadratmeter stora lokalerna är redan i gång.

NCC ny hyresgäst hos Diös i Östersund

Uthyrning

29 september 2021

Nu står det klart att NCC flyttar in i nya lokaler hos Diös på Tjalmargatan i det expansiva området Söder i Östersund.

Lokalerna anpassas av Diös i detta nu till toppmoderna, trivsamma och funktionella kontorsytor och står klara för inflyttning 1 mars 2022.

Området Söder i Östersund har de senaste åren utvecklats till en bubblande ny stadsdel som bland annat rymmer det helt nya bostadskvarteret Söderbo.

Lägenheterna i Söderbo har unik sjö- och fjällutsikt samt omedelbar närhet till både naturen och stadspulsen. I bottenplan finns urban service och kontorsverksamheter.

Avtalet med NCC signerades nyligen och anpassningarna av de cirka 700 kvadratmeter stora lokalerna i kvarteret är redan i gång.

– Söder är verkligen ett område i framfart och tillväxt. Det centrala läget och den attraktiva stadsdelsutvecklingen gör att förfrågningarna från nya hyresgäster är många och det är väldigt kul att en stor aktör som NCC väljer denna plats. Nu ser vi fram emot att utveckla deras drömkontor och att välkomna dem i mars nästa år, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.

– Tillsammans med Diös skapas ett nytt kontor som anpassas efter NCC:s vision och värderingar. En flexibel och öppen arbetsmiljö där medarbetare, kunder och samarbetspartners ges möjlighet att jobba och mötas i centralt läge. Det är spännande med allt som händer i området och vi längtar till inflyttning, Peter Kristensson, projektchef, NCC.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se