Naprapatlandslaget till The Edge
Foto: Midroc

Naprapatlandslaget till The Edge

Uthyrning

27 november 2018

Naprapatlandslaget öppnar en ny klinik i The Edge. Den kommer stå klar sista kvartalet 2019.

Midroc utvecklar flera projekt i Hyllie, ett av dem är kontorsfastigheten The Edge som byggs vid Malmömässan. Fastighetens konturer växer nu sakta fram och intresset för lokalerna ökar. En av de som valt att teckna hyresavtal med Midroc är Naprapatlandslaget som öppnar sin tredje klinik i Malmö.

- Vi har letat efter möjligheter att öppna en ny klinik i Hyllie, en stadsdel som expanderar med många kontor. The Edge blev på många sätt rätt för oss, fastigheten utmärker sig i området, har goda faciliteter för oss hyresgäster och vi kände att Hyllie var rätt område att expandera till, säger Mathias Deltner, legitimerad naprapat på Naprapatlandslaget.

På kliniken som öppnar på entréplan kommer två naprapater att arbeta. Det som varit avgörande för Naprapatlandslagets val av The Edge var framför allt de ljusa miljöerna, grönområdet utanför samt de gemensamma ytorna och faciliteterna såsom konferensrum och takterrass.

- Vi är glada att Naprapatlandslaget valde Midroc och The Edge i Hyllie. Läget kommer att passa deras verksamhet bra eftersom det är mycket folk som dagligen rör sig i området. Vi tror att tillgången till en naprapat i fastigheten är något både hyresgäster och andra kommer få glädje av, det skapar goda möjligheter att ta hand om sin hälsa, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Det strykjärnsformade huset förses med en gemensam takterrass med fri utsikt över Öresund. Utsikten kommer att bestå då det inte byggs intilliggande fastigheter som kan påverka utsikten. I källarplan byggs även en sportdepå för hyresgästerna som antingen cyklar till jobbet eller vill kunna träna i området under arbetsdagen.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se