MW Group samlar hela företaget i nytt kontor MW Group väljer att samla hela företaget hos Fastpartner i Centrala Frösunda och slår ihop sina kontor, som idag ligger i Kista och på Östermalm.

MW Group samlar hela företaget i nytt kontor

Uthyrning

15 december 2021

Försvars- och säkerhetsföretaget MW Group samlar nu hela företaget i ett nytt kontor om 1 200 kvadratmeter.

MW Group väljer att samla hela företaget hos Fastpartner i Centrala Frösunda och slår ihop sina kontor, som idag ligger i Kista och på Östermalm.

Det nya kontoret är på ca 1 200 kvm och ligger på Gustav III:s Boulevard 32.

MW Group levererar försvars- och säkerhetslösningar med missionen att bidra till ett starkare samhälle. Bolaget opererar utifrån fem affärsområden: Field Services, Cyber, Strategic Advice, Unmanned Systems och Defence.

MW Group är en del av den nya framgångsrika svenska tech-industrin.

– Det som fick oss att välja Centrala Frösunda, förutom närhet till spårbunden kollektivtrafik, var dels att Fastpartner kunde erbjuda en lösning med stort serviceutbud i huset, så som gemensam reception, café samt lunchrestaurang och dels att det finns möjlighet att visa upp våra produkter och lösningar i flertalet showroom-ytor. Detta kombinerat med en hög nivå på säkerheten, där vi kan koppla in våra egna cyberlösningar i huset, gjorde att vårt val föll på Centrala Frösunda berättar Mikael Karlsson, CEO MW Group.

– Den satsning vi har gjort i Centrala Frösunda är riktigt framgångsrik, kommenterar Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

– Attraktiva moderna kontor, i kombination med rikt utbud av service och pendeltåg inom gångavstånd, gör att det väger över till vår fördel i dialogen med kunder. Det är uppenbart att allt fler hyresgäster uppskattar en bit av innerstan utanför tull.

MW Group flyttar in med cirka 100 medarbetare i sitt nya kontor i Centrala Frösunda i juni 2022.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se