Modebutik hyr av Diös
Foto: Diös

Modebutik hyr av Diös

Uthyrning

9 juli 2018

Det är nu klart att modebutiken Kharma öppnar igen med nytt koncept och i nya lokaler, på Storgatan 25-27 i centrala Sundvall.

 

Fastighetsägaren Diös håller just nu på att färdigställa lokalerna till att bli en inspirerade och modern butik. Öppning är beräknad till 24 augusti.

– Vi öppnar i Sundsvalls bästa läge med caféer, restauranger och In:Gallerian som grannar. Det ska bli så spännande att öppna igen, nu med vårt nya koncept. Vi hälsar såklart alla välkomna till oss i våra nya lokaler och till öppningen den 24 augusti, säger Linnéa Svensson, grundare och ägare, Kharma.

Kharmas koncept bygger på noga utvalda och handplockade varumärken inom mode och inredning. Personen bakom är Linnéa Svensson, som tidigare drev butiken under nio år och som nu satsar igen. Kharma flyttar in i de lokaler Telia tidigare hyrde, mitt emot In:Gallerian, på Storgatan i centrala Sundsvall.

– Det känns riktigt bra att Kharma blir hyresgäst i kvarteret kring In:Gallerian. Jag vet att konceptet är efterlängtat och det blir ett bra tillskott till staden. Kharma kompletterar inte bara det övriga utbudet utan bidrar också till en stärka Sundsvalls stadskärna, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se