Mäklarföretaget flyttar in i World Trade Center
Foto: Horisont Arkitekter

Mäklarföretaget flyttar in i World Trade Center

Uthyrning

12 november 2018

Det senaste tillskottet i World Trade Center blir mäklarföretaget som flyttar in i augusti 2019.

Mäklarföretaget Våningen & Villan har tecknat hyresavtal med Midroc avseende mäklarkontor på entréplan i World Trade Center Propellergatan. Det återstår nu enbart en ledig lokal på entréplan i fastigheten som står klar i augusti 2019.

I kurvan till en av Västra Hamnens mest trafikerade gator växer Midrocs World Trade Center Propellergatan fram. Fastigheten som tornar upp sig i sju plan får en skimrande fasad i ett område fyllt med liv och rörelse.

Det senaste tillskottet till fastigheten blir mäklarföretaget Våningen & Villan, trefaldigt Di-gasellföretag, som väljer att flytta från en lokal i Dockan till nya WTC Propellergatan. När Våningen & Villan flyttar in i augusti 2019 blir det till en början tolv arbetsplatser i den nya lokalen, med möjlighet att expandera ytterligare.

- Vi har letat efter en större plattform ett tag och World Trade Center ger oss bra möjligheter att både expandera och arrangera många event. Det fantastiska läget och synligheten i området, med stor genomströmning av människor, passar vår verksamhet perfekt. För oss är det även viktigt att våra lokaler utstrålar samma moderna karaktär som vårt varumärke, något vi tycker fastigheten bidrar med, säger Johan Linde, vd på Våningen & Villan.

Croisette Real Estate Partners är samarbetspartner till Midroc avseende uthyrningen av WTC Propellergatan, och bolaget hittade de nya hyresgästerna. På entréplan återstår nu enbart en ledig lokal på totalt 112 kvadratmeter med utsikt mot havet och med stort ljusinsläpp samt ingång vid hamnbassängen. För att yteffektivisera lokalen finns gemensamma konferensrum att tillgå på plan 2.

- Vi är oerhört glada att Våningen & Villan väljer WTC Propellergatan som sitt nya mäklarkontor, vi tror de kommer bidra med mer liv och rörelse till fastigheten. Den lokal som är kvar på entréplan och ligger i anslutning till Våningen & Villans kommande kontor har bra exponering i ett område fyllt med rörelse. Här kan man öppna allt från kontor till butik eller showroom, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se