Previous Next

Missa inte fastighets- branschens stora kokbok

Reportage

17 november 2017

I december kommer årets julklapp – ”Fastighetsbranschens stora kokbok”. I boken har World in Property samlat branschens främsta profiler där de delar med sig av sina favoritrecept.

 

Om bara några veckor kommer den ut på marknaden. Den första kokboken någonsin, som ges ut i en begränsad upplaga, av och med branschens främsta profiler.

I ”Fastighetsbranschens stora kokbok” möter ni bland annat Hans Wallenstam, Peter Wågström, Erik Selin, Anneli Jansson och Sven-Olof Johansson när de delar med sig av sina absolut bästa recept.

Vill du beställa boken? Mejla Tom Vikström, tom.vikstrom@worldinproperty.se

World in Property har jobbat med boken sedan i höstas när idén föddes under en konferens.

– Vi satt och pratade om mat och började spekulera i vad profilerna i branschen tycker om att laga och inte och då kände vi att vi borde göra en kokbok. Dels för att det kändes som en rolig grej och dels eftersom det aldrig gjorts förut. Vi gjorde helt enkelt slag i saken och frågade några av branschens främsta vd-profiler om de vill medverka och väldigt många tackade ja, säger Jesper Lögdahl, chefredaktör World in Property.

Tv-kock lagade maten

Recepten i boken är många och olika och det finns något för alla. En stor del av maträtterna har under arbetet tillagats och dokumenterats av tv-kocken Alexandra Zazzi och några av de medverkande fick möjlighet att följa hennes arbete på plats.

– Vi ville göra en kokbok med hög kvalité och då kontaktade vi Alexandra som öppnade upp sitt hem för oss och det är vi väldigt tacksamma för, säger Tom Vikström, vd, World in Property.

Redan nu har många beställt boken som kommer att levereras om några veckor. Och redan nu står det klart att det är den bästa julklappen för ett bolag i branschen.

– Det är första gången någon gör det här och då är det extra roligt att det varit stor efterfrågan på boken. Det har varit väldigt roligt att ta fram den och jag hoppas och tror att den kommer att bli uppskattad, menar Tom Vikström och forsätter:

– Jag vill tacka alla som jobbat med det här projektet. Alla fotografer, Alexandra Zazzi, formgivaren och framför allt alla som medverkat med sina recept. Det här är nog bland det mest spännande projekt vi tagit oss an.

Vill du köpa boken och ge bort som julklapp? Mejla Tom Vikström så kan du beställa hur många exemplar du vill.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se