Mileway hyr ut 22 000 kvm i två nya avtal – Våra många centralt belägna och högkvalitativa fastigheter underlättar för företag att ha nära kontakt med de stadsmiljöer de servar, säger Tomas Beck, Nordenchef för Mileway.

Mileway hyr ut 22 000 kvm i två nya avtal

Uthyrning

20 oktober 2021

Mileway tecknar två större hyresavtal och fortsätter att växa i Sverige.

Mileway, det ledande paneuropeiska företaget för sista milen-fastigheter, har tecknat två betydelsefulla långsiktiga hyresavtal med en ny och en existerande kund i Sverige för totalt 22 000 kvadratmeter yta.

I Halmstad har Mileway skrivit på ett långsiktigt avtal om cirka 11 000 kvadratmeter, med en ny kund, Hafa Bathroom Group, en av Sveriges största återförsäljare av badrumsprodukter.

Fastigheten, som totalt består av närmare 30 000 kvadratmeter, är belägen i närheten av Hafas huvudkontor, vilket gör det möjligt för kunden att expandera sin verksamhet för att möta den ökande efterfrågan på deras produkter och bibehålla sin position som marknadsledande.

Som en del av hyresavtalet uppgraderar Mileway sina lokaler med LED-belysning, nya portar och förbättrade faciliteter för medarbetarna. 

Mileway har skrivit på ytterligare ett långsiktigt hyresavtal med en existerande kund, det Göteborgsbaserade logistikföretaget NTEX.

Avtalet innebär att NTEX tar 11 350 kvadratmeter i en fastighet belägen längs Malmös inre ringväg och är ett resultat av Mileways relation med kunden som redan hyr tre fastigheter i Göteborgsområdet.

Fastigheten omfattar en högkvalitativ logistikterminal samt kontorsutrymme, och gör det möjligt för NTEX att samla två existerande anläggningar, som nu ligger 30 km från varandra, under ett tak.

Som en del av hyresavtalet kommer en uppgradering av byggnaden att göras för att möjliggöra en ännu mer effektiv användning av faciliteterna för NTEX behov.

Mileway har snabbt ökat sin närvaro och antalet sista milen-fastigheter i Sverige.

Mileway tillgodoser nu kundernas behov över hela landet via mer än 160 fastigheter på totalt 1,6 miljoner kvadratmeter och via sina team i Stockholm, Malmö och Göteborg.

– Våra många centralt belägna och högkvalitativa fastigheter underlättar för företag att ha nära kontakt med de stadsmiljöer de servar. Detta, tillsammans med vår djupa kunskap om våra lokala marknader, innebär att vi är den perfekta fastighetspartnern, och vi ser fram emot att ytterligare stötta dessa två kunder i deras tillväxtambitioner, säger Tomas Beck, Nordenchef för Mileway.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se