Mikael Igelström till Colliers International

Mikael Igelström till Colliers International

Personnytt

15 april 2014

Colliers International förstärker affärsområdet Transaktion med anställningen av Cornerstones Mikael Igelström som Senior Director.

Mikel Igelström har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, både inom finansiering och transaktioner. Han kommer senast som VD för den svenska delen av Cornerstone. Mikael tillför gedigen erfarenhet av fastigheter och ett väl etablerat kontaktnät.

Mikel Igelström kommer att vara placerad på Colliers kontor i Stockholm och ingå i affärsområdet Transaktion under ledning av Robert Treutiger. Mikael arbetar med alla typer av fastigheter i hela landet, men kommer att ha ett särskilt ansvar för handels- och samhällsfastigheter.

”Med Mikael Igelström som Senior Director har vi ytterligare stärkt vårt team, för att kunna ta ytterligare positioner på marknaden. Med lång och bred erfarenhet i fastighetsbranschen och inom transaktioner och finansieringar av transaktioner, utgör Mikael en stor resurs för Colliers. I och med den här rekryteringen och det team inom transaktion som finns på Colliers i Stockholm respektive Göteborg står vi väl rustade för våra kunders behov. Utvecklingen hos Colliers är stark inom de flesta av våra affärsområden och vi positionerar oss väl på marknaden”, säger Dan Törnsten , VD på Colliers International .

World in Property

Källa:

Pressmeddelande Colliers, 

För övrig information, kontakta: 

Dan Törnsten , VD på Colliers International, Email: dan.tornsten@colliers.com

Mikel Igelström, Senior Director för Colliers International, Email: mikael.igelstrom@colliers.com