Midroc förstärker inom samhällsbyggnad
Idris Akman, ny enhetschef på Midroc. Foto: Midroc

Midroc förstärker inom samhällsbyggnad

Personnytt

26 februari 2019

Midroc Project Management förstärker verksamheten inom samhällsbyggnad och rekryterar nu en enhetschef för projektledning bygg.

Idris Akman har många års erfarenhet från byggbranschen där han tidigare arbetat som både produktions- och projektchef på företag som JM Entreprenad och Skanska. Innan dess drev han sitt eget byggföretag under flera år. Nu blickar Idris framåt och tar ett samlat grepp som enhetschef för projektledning bygg på Midroc Project Management.

 Midroc satsar stort på området samhällsbyggnad, det är ett område som innefattar allt runtomkring oss som vi ser i vårt vardagliga liv. Det kan röra alltifrån förskolor och flyghangarer till bostadshus och kontor. Det handlar om att förbättra miljön för människor och samhället och det stämmer väl överens med Midrocs och min egen vision, berättar Idris.

 Vi påbörjade arbetet med att utveckla vårt affärsområde Samhällsbyggnad under 2018 och vi har högt satta visionsmål till 2022. Idris är en viktig spelare i vår satsning och han blir en del av vår starka grupp som kommer driva vår verksamhet mot våra mål. Vi är så glada att vi nu kan välkomna Idris till oss på Midroc, säger Daniel Ihlis, affärsområdeschef Samhällsbyggnad, Midroc Project Management.

Den närmsta tiden kommer Idris fokusera på att få enheten att växa, innan 2019 är slut hoppas han att enheten har minst 20 medarbetare vilket i så fall innebär en ökning med 7 personer.

 Det som lockade mig till Midroc är att det är ett företag som vågar tänka mer modernt, jag får stöttning från mina chefer och mina kollegor och det finns inga hinder. Mina tidigare erfarenheter ger mig möjlighet att ta ett helikopterperspektiv över utvecklingen och låta projektledarna fokusera på produktionen i sina projekt. Jag ska stötta produktionen och se till så att våra medarbetare och vår enhet mår bra, då är jag övertygad om att vi kommer nå våra mål.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se